söndag 5 juni 2011

Summerburst!

Vilken succé!!! Vi var ett helt gäng som spenderade gårdagen på Summerburst på Stadion.

Vi samlades hemma hos Anton och laddade upp med mat i solen på hans innergård. Vid 16-tiden drog vi till festivalen där vi minglade, drack rosé och studsade till Dalbäck, Prytz, Avicii och så klart Guetta! Det var stekande sol hela dagen och luften stod still inne på Stadion. Jag njöt ;)

Själva festivalen var slutsåld och det var magiskt röj när Guetta gick på scen vid 22-tiden. Då hade det blivit mörkt och han hade skitcoola ljuseffekter! Bland annat två robotar som sköt eld och fyrverkerier. Han öppnade med Sweat!
Vi dansade som galna och när introt till Sexy Bitch kom trodde jag att hela det uppbyggda trädecket som vi stod på skulle rasa! Han körde naturligtvis också sina andra monster hits som Where them girls at? When love takes over, Love don´t let me go och The world is mine.

Strax innan midnatt sprang vi hem och svidade om innan det bar av till V...eller rättare sagt The Wall – den nya uteserveringen. Från platta tygskog (som jag hoppat runt i hela dagen) stod jag de sista timmarna på kvällen i 14 centimeter klack. Känns i fötterna i dag! Det gick rykten om att det skulle hända något speciellt under kvällen men efter en låg och intensiv dag lockades jag och Anton mer av varsin pitawrap från Pachas. Vid 2-tiden sa vi hejdå, hämtade mat och åkte hem. Åt och totaldeckade :)

Vaknade sent idag och planen är att göra så lite som möjligt!

Festivaloutfit

Christian, Andrea, Anton, Anders och Julia

Det var svårt att komma till och beställa av servitriserna – innan
Anton insåg att han faktiskt kännde den ena :)

Sen blev det raj raj raj!!

Anton och Viktor

Skål!

Nina och hennes kompis


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar