lördag 23 april 2011

Glad påsk!

Har precis ätit frukost ute på mammas altan och lillasyster kom precis och skvallrade om att påskharen har varit här!!! Snart dags att gå på ägg-jakt i trädgården ;) Ska försöka slita chack-nördarna från spelet bara...

Annars är vi nog alla lite sega i dag efter gårdagen födelsedagsfirande, supertrevligt kalas med roliga diskussioner och god mat. Årets första grill lyckades med bravur och mammas klassiska toscakaka satte pricken över i!

Idag blir det först lunch på stan med kusin Nina, hennes bättre hälft Stefan och våra lillkusiner Karin och Malin. Vi har laddat upp med presenter och godisägg till barnen så att de ska sitta still och låta oss "vuxna" umgås.

Ikväll ska jag Anton, Emma, Kris, Elin och Ed äta middag på Studion. Parmiddag allan som lär leda vidare ut i Jönne-natten :)

Glad påsk på er!

Nästan alla på plats. Morbror Stefan, kusin Daniel, kusin Elin, Kris,
Anton, Elins kille Ed och lilla Emma.

Fina pojkarna!

Födelsedagsbarnet och hennes karl :)



Och dagen efter...





1 kommentar:

  1. Hej Anna! Glad påsk! För ett år sedan så var det minsann jag som satt där kring ert påskbord... Hälsa din mamma och gratta från mig. Och hälsa Jerry och de andra också så gott. Vi hörs när du kommer hem igen, kramkram! / Jenny.

    SvaraRadera